top of page
ScreenHunter_5826 Sep. 27 14.09.jpg
Åpent seminar med
Linda Karlström 
om vaksiner og vaksinesikkerhet. 

”Vaksiner - risiko og den manglende vitenskapelighet"

 

Foreningen For Fritt Vaksinevalg ønsker velkommen til et spennende seminar med den svensktalende foredragsholderen Linda Karlström.

 

Linda Karlström er fembarnsmor fra den svensktalende delen av Finland.

Hun har holdt mange foredrag i Sverige og Finland de siste 10 årene. Hun har også deltatt i både radio og fjernsyn og skrevet mange debattartikler. Hun er i tillegg redaktør for en hjemmeside der man har et kritisk søkelys på vaksiner: www.vaccin.me

 

Karlström har også skrevet et kapittel i den svenske boken ”Vaccinationer: risker och skador” som er forfattet av Dr. Mayer Eisenstein og Neil Z. Miller.

 

Da hennes eldste datter ble alvorlig skadet av en vaksine for 12 år siden, begynte hun å studere emnet vaksiner og ble sjokkert over forskningen som eksisterer, men effektivt blir forbigått i taushet. 

 

I dag tror de fleste foreldre at vaksiner er en trygg måte å beskytte barn mot sykdom, og mange vet ikke engang at det å vaksinere er frivillig. 

 

Fordi hverken helsevesenet eller myndighetene opplyser om den uavhengige forskningen som viser at vaksiner kan skade, har Karlström valgt å informere om dette slik at foreldre og den enkelte kan ta et bevisst og informert valg om vaksinasjon - noe hun ikke fikk mulighet til med sitt første barn. 

 

Hva innebærer det det når man påstår at vaksinene er sikre og effektive?

 

Når slike uttalelser kommer fra eksperter i hvit frakk har vi lett for å lene oss tilbake og stole på det som blir sagt. Men finnes det vitenskapsbaserte bevis for at vaksiner er sikre         

og effektive? 

Sikre deg billett ved å forhåndsbetale via vår samarbeidspartner StyreWeb

ScreenHunter_5824 Sep. 26 14.34.jpg
ScreenHunter_5823 Sep. 26 13.54.jpg
bottom of page